[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
to nie są ludzie tylko śmiecie a muslimy to brudasy, ale przynajmniej mają jaja i u nich za masowe rozstrzelanie niewinnych osób gość nie piłby kawki z rana oglądając TV i czytając książek w więzieniu tylko by go zaj**ali, nie zdziwiłbym się jakby brutalnie żeby się męczył. jakby mojej rodzinie coś takiego zrobił to jeśli miałbym wcześniej okazje [...]
To jeszcze lepsze jaja chyba w tym elite pro, gdzie teraz w weekend można było wygrać pro na Arnold Classic. I w klasyku wygrał mój znajomy z siłowni, który nawet przy mnie wygląda słabo %-) Ja nie wiem jak niski poziom tam już musi być %-) /SFD/2023/10/15/d1ff8ee527e74e9289656d26ca2426b0.jpg
To jeszcze lepsze jaja chyba w tym elite pro, gdzie teraz w weekend można było wygrać pro na Arnold Classic. I w klasyku wygrał mój znajomy z siłowni, który nawet przy mnie wygląda słabo %-) Ja nie wiem jak niski poziom tam już musi być %-) /SFD/2023/10/15/d1ff8ee527e74e9289656d26ca2426b0.jpg to jest jakis zart?
Wiek:28 WAGA:76 24 X 76=1824 1824 X 1.5=273-DZIENNE ZAPOTRZEBOWANIE KALORYCZNE BIAŁKO 2.5 X 76=190G-760KCAL WĘGLE 30G=120KCAL TŁUSZCZ 206G=1856KCAL Obliczenia według schematu ckd redukcja. Mam prośbę o sprawdzenie przykładowego dnia z mojej diety jeśli coś nie tak proszę o korekty zwłaszcza jeśli chodzi o posiłki około treningowe. Dałem aktywność [...]
[...] Cel : MASA. Zapotrzebowanie na bilansie 0 wyszło mi : 2387 białko : 2,2 g/ 1kg tłuszcze:2,2g / 1 kg WW - poniżej 30 g Dieta : ( WPROWADZAJACA DO LOW-CARB) 14 DNI : 1. - 3 jaja -30 ml oliwy z oliwek -30 g chleba 2. -150g ser twarogowy tłusty -20 g słonecznik -20 g jogurt naturalny 3. ( przed treningowy) - 250 łopatka wieprzowa -20 g oliwa z [...]
Też bieda. :D Generalnie omlety dają ogrom możliwości, czy to na słono, czy na słodko, warto samemu kombinować, jeżeli bilans pozwala, to moimi faworytami są: jaja, szpinak, ser pleśniowy, mozzarella, konfitura z żurawiny, jaja, boczek, papryka, szczypior, czerwona cebula, jalapeno, na górę guacamole. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2018-02-25 [...]
[...] wszystkim ważny jest również podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
niezgadzam się z niektórymi zeznaniami: - pieczywo razowe - dozwoliłbym, białe nie - Cukier w bardzo ograniczonych ilościach, miód, dżem - zabroniłbym - sól - odradziłbym - Jaja gotowane na twardo i smażone - zabronione? dlaczego?! No i czym się różnią od jajek na miękko, albo jajecznicy!? - tłuste ryby bym zezwolił - przecież to WNKW - czyli [...]
[...] walczy sie inside,a nie umie walczyć outside(zmniejszaja szanse przypadkowego ciosu Outside) Tzn. sposób Fraziera na Foremana ?Najlepiej Nie wyjść z nim do ringu,a,że mial jaja,to wyszedł i przegrał,natomiast Tyson wyciągnął wnioski. Frazier wytrenował sobie uniki,zmienił styl itd.Ale on musiałby wogóle inaczej walczyć poprawić gardę [...]
[...] treningu nogi i plecy decydują o ogólnej sile reszta to dodatki co do posilkow nie trzeba jesc 5 razy dziennie to czy jesz 2 razy czy 8 nie ma znaczenia , żródła bialka to jaja ,mięso ,ryby, węgle kasza ryż ziemniaki płatki owsiane, tluszcze -oliwa z oliwek ,orzechy , musisz sobie obliczyć ile kalorii musisz spożywać bo musisz mieć nadwyżke [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] 230 g to zdecydowanie zbyt dużo. Jeżeli chcesz, aby dieta była ekonomiczna, warto uwzględnić w niej takie źródła białka, jak: wątróbka, serca, żołądki, udka, wieprzowina, jaja, nabiał. Unikanie nabiału bez powodu jest mało sensowne, więc jak najbardziej warto do również dodać: [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
Jeżeli Angole wyjdą z Unii, w wyniku domina może upaść obecna Unia. Na ruinach powstanie coś nowego, mniejszego, być może wróci do korzeni i będzie w niej tylko kilka krajów, np. Belgia, Francja, Niemcy czy tam Luksemburg. Polski nie będzie tam. Mogą być jaja,
[...] dziewięć niezbędnych aminokwasów w wystarczającej ilości do podtrzymania życia to białka pełnowartościowe. Występują w takich produktach, jak mięso, ryby, mleko, ser czy jaja. Natomiast warzywa, ziarna, nasiona, czy orzechy dostarczają białka niepełnowartościowego, co znaczy, że poszczególne produkty nie zawierają wszystkich egzogennych [...]
[...] bataty, owoce, warzywa, opcjonalnie makaron razowy czy razowe pieczywo, Źródła tłuszczu: Oliwa z oliwek, oleje (np. lniany, kokosowy), masło klarowane, orzechy, awokado, jaja, tłuste mięso i ryby Źródła białka: Mięso, ryby, jaja, strączki, opcjonalnie nabiał Warto również zadbać o źródło: - witamin i minerałów – poprzez dodawanie warzyw do [...]
Dzis zrobilem znow podobny trening. Klatka pompki na futrynie 5 x 15 rozpietki na podłodze 5 x 15 hantle 5,5 kg floor press 5 x 15 8.5 kg wypychanie hantli barki 5 x 15 8,5 kg wznosy bokiem 5 x 15 5,5 kg biceps uginanie na udzie 5 x 12 8,5 kg uginanie siedząc biceps 5 x 15 5,5 kg triceps wyciskanie oburącz zza głowy 5 x 12 8,5 kg triceps [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]